Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » скопје
Македонија

127 санкционирани возачи во Скопје, 18 возачи на мотоцикл

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

175 санкционирани возачи во Скопје, 65 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

146 санкционирани возачи во Скопје, 18 возачи на мотоцикл

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (13.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

179 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

166 санкционирани возачи во Скопје, 52 пешаци

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (10.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

141 санкционирани возачи во Скопје, 25 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (09.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

168 санкционирани возачи во Скопје, 25 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (05.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

138 санкционирани возачи во Скопје, 14 без возачка

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (04.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

150 санкционирани возачи во Скопје, 34 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

141 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

96 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.04.2022) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно...
Македонија

105 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

48 санкциoнирани возачи во Скопје за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.04.2022) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени се вкупно...
Македонија

120 санкционирани возачи во Скопје, 37 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

191 сообраќајни прекршоци во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

151 санкционирани возачи во Скопје, 35 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

168 санкционирани возачи во Скопје, 43 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (18.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

202 санкционирани возачи во Скопје, 43 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...