22.8 C
Скопје
29. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Centar.mk е еден од најчитаните портали во Македонија со дневни од 120 до 150.000 посети.

Ценовник (MK) | Pricelist (EN) 

Побарајте специјална понуда на:

e-mail: marketing@centar.mk

телефон за маркетинг сектор: 070 237 760  

Ценовник платено политичко рекламирање за Претседателските избори 2024

Ценовник за платено политичко рекламирање за Парламентарните избори 2024

Аналитики:

Дополнителни документи:

Понуда:
Centar.mk нуди одлични услови за рекламирање, достапни за мали, средни и големи бизниси. Нудиме закуп по прикажувања(импресии), како и фиксен закуп на банери. Сите банери ги почитуваат стандардните димензии од IAB. За компаниите нудиме одлични цени. Постои можност за директен закуп преку нашиот маркетинг сектор, но и преку најголемата маркетинг агенција во земјава.

Рекламните позиции на Centar.mk се со премиум квалитет, бидејќи веб сајтот нуди:

  • Ограничена бројка на рекламни банери при една вест, што значи дека Вашата реклама ќе биде многу повидлива.
  • Вестите на Centar.mk се точни, вистинити и лиценцирани.
  • Сите вести се професионално креирани, а притоа е запазена етичноста и професионализмот при известувањето, со што нашите читатели уживаат во безбедност при прегледувањето на нашите страници.

 

Преглед на позиции:

Официјалниот ценовник е достапен со клик тука 

За Centar.mk

Centar.mk е еден од најчитаните македонски веб портали и е основан на 20 април 2011 година, а функционира како дел од (SP) Skaj Press Group.

Во своето досегашно работење Новинската агенција Скај Пресс, односно Centar.mk, кое е континуирано веќе 10 години, успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со околу 2 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата.

Centar.mk е член на Советот за етика во медиумите и го има потпишано кодексот за етичко известување на ИАБ.

 

Зошто да поставите реклама на порталот Centar.mk?

Centar.mk како релевантен, кредибилен и медиум кој објавува вистинити соддржини на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Centar.mk овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор помеѓу Skajpress Group и Вашата компанија.

▛ последно освежено 01.04.2024 | SP Marketing Group го заддржува правото на промени во официјалниот ценовник. За евентуални технички или печатни грешки однапред се извинуваме ▜