29.8 C
Скопје
5. август 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : брзо возење

Македонија

173 сообраќајни санкции во Скопје, 78 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

417 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (02.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

142 санкции за брзо возење во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

402 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (01.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

158 санкционирани возачи во Скопје, 73 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (01.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

111 санкционирани возачи во Скопје, 37 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (29.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

Со т.н. ноќен радар 200 санкции за брзо возење

M T
Синоќа во периодот од 21.00 (28.07.2021) до 01.00 (29.07.2021) часот Министерството за внатрешни работи со посебно опремен радар за снимање во ноќни услови, спроведе зајакната...
Македонија

127 сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

297 санкции за брзо возење на територија на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

243 сообраќајни прекршоци во Скопје, 56 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

184 сообраќајни прекршоци во Скопје, 39 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

591 санкции за брзо возење на територија на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (25.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

204 сообраќајни прекршоци во Скопје, 118 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

168 сообраќајни прекршоци во Скопје, 66 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

352 санкции за брзо возење на територија на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (22.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

168 сообраќајни прекршоци во Скопје, 51 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија Локално

95 санкционирани возачи во Ченто, 35 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Ченто изречени се...
Македонија

236 сообраќајни прекршоци во Скопје, 83 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

311 санкции за брзо возење на територија на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (20.07.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

166 сообраќајни прекршоци во Скопје, 61 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...