Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : земјоделство

Бизнис

Исплатени субвенциите за одгледани и заклани гоеници во регистрирани капацитети

M T
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 152 субјекти, исплати близу 149 милион денари за субвенции. Директорот на АФПЗРР, Никица...
Бизнис

Исплатени над 230 милиони денари за субвенции во земјоделството и руралниот развој

M T
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на сметките на 4.846 субјекти исплати 230,1 милиони денари за субвенции. Директорот на Агенцијата, Никица Бачовски,...
Македонија Бизнис

Нови средства за сите кои подигнале нови повеќегодишни лозови, овошни насади, ароматични растенија или медоносна флора

M T
Сите земјоделски стопанства кои во периодот од 1. септември 2020 година до 31- ви март 2021 подигнале нови повеќегодишни лозови, овошни насади или ароматични растенија...