Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » светска банка
Македонија

Редовен состанок на Царовска со Светска банка: Постигнат е значаен напредок во унапредувањето на основното образование

M T
Постигнат е значаен напредок во сите области во кои е активен Проектот за унапредување на основното образование, беше заклучено на денешниот редовен состанок на кој...
Македонија Бизнис

Проектите помогнати од Светска банка обезбедуваат долгорочни решенија, согласни Шахпаска и Паолучи

M T
Министерството за труд и социјална политика и Светска банка во Северна Македонија ќе продолжат интензивно да соработуваат во делот на унапредувањето на социјалната заштита, зголемување...