Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Tag

Министерство за финансии

Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов…

Министерството за финансии изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на Mинистерството за финансии. За неполни три месеци откако стапија на сила новите услови, интересот кај граѓаните е голем.…

Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов…

Министерството за финансии изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на Mинистерството за финансии. За неполни три месеци откако стапија на сила новите услови, интересот кај граѓаните е голем.…

Од локален агент на промени до глобален лидер – Ангеловска промовирана за „жена…

25 септември 2019, Њујорк - Министерката за финансии Нина Ангеловска, во рамки на 74-то Генерално собрание на Обединетите нации (ОН), синоќа во Њујорк беше промовирана како една од првите „жени амбасадори на дигитална трговија“ во светот.…