Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » учество
+СубвенцииCentarБизнисТОП ВЕСТИ

Субвенциите за купување на куќа или стан од 50.000 евра можат да стигнат до 20.000 евра: Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

CENTAR MKD
Граѓаните годинава ќе можат да аплицираат за субвенција за станбен кредит од државата преку проектот „Купи куќа, купи стан“ на Министерството за финансии. Објавен е...
МакедонијаВо тренд...

Премиерот Заев го започна учеството на Бледскиот стратешки форум посветен на иднината на Европа

M T
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев го започна учеството на Бледскиот стратешки форум кој оваа година е посветен на темата „Иднината на...
Македонија

Шабани: Поттикнуваме на учество во програмата Хоризонт Европа, тоа е можност за бизнис заедницата и научно-истражувачките центри да учат од најдобрите во ЕУ

M T
Од исклучителна важност е интеграција на државата во европската истражувачка, образовна и иновативна област преку новата Програма Хоризонт Европа. Затоа е значајно што Стопанската комора...
СубвенцииCentarБизнисВо тренд...

Сега е полесно – Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

CENTAR MKD
И годинава сите кои го немаат регулирано станбеното прашање тоа ќе може да го направат со помош на субвенционираните поволности. Министерството за финансии го објави...
СубвенцииCentarБизнисВо тренд...

Сега е лесно – Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

CENTAR MKD
Министерството за финансии пред една година изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на Mинистерството за финансии. Намалените...
СубвенцииБизнисВо тренд...

Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

CENTAR MKD
Министерството за финансии изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на Mинистерството за финансии. За неполни три месеци откако стапија на...
СубвенцииCentarБизнисВо тренд...

Државата плаќа 70% од учеството за нов стан: Целосен прирачник како да аплицирате за нов стан/куќа и да добиете субвенции

CENTAR MKD
Министерството за финансии изготви прирачник за проектот “Купи куќа, купи стан“, кој е поставен на веб страницата на Mинистерството за финансии. За неполни три месеци откако стапија на...