28.8 C
Скопје
27. септември 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : санкции

Македонија

328 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (23.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

256 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (22.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

328 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (16.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

382 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (09.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

561 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (08.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

335 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (07.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

272 санкции за брзо возење

M T
Вчера (02.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина...
Македонија

256 санкции за брзо возење

M T
Вчера (01.09.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина...
Македонија

302 санкции за брзо возење

M T
Вчера (31.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина...
Македонија

121 сообраќаен прекршок во Скопје, 26 санкции за брзо возење, 6 без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (31.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

337 санкции за брзо возење

M T
Вчера (30.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се движат со брзина...
+ Македонија

486 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (27.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

128 сообраќајни прекршоци во Скопје, 41 санкција за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (26.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

152 сообраќајни прекршоци во Скопје, 37 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

310 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (25.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

262 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (24.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

177 сообраќајни прекршоци во Скопје, 23 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

411 санкции за брзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (23.08.2021) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

137 сообраќајни прекршоци во Скопје, 43 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...