Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Вработување Бизнис

Вработете се во Министерство за финансии – Плата 32.000 денари

CENTAR MKD
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и...
Вработување Македонија Во тренд...

МВР вработува: Потребни се 600 полицајци, а ова е начинот за да се пријавите

CENTAR MKD
Врз основа на член 79 став 1 од Законот за внатрешни работи („Службен весник“ бр. 42/2014, 116/2014, 33/2015, 5/2016, 120/2016, 127/2016, 142/2016, 190/2016 и 21/2018)...
Вработување

Се бараат вработени во Секретаријат за европски прашање – плата 500 евра

CENTAR MKD
Секретаријатот за европски прашања објави оглас со кој вработува 13 државни службеници на различни позиции. Во огласот се бараат 10 раководители, помлад соработник и двајца...
Вработување

МНР вработува дипломати: Висока плата, а се’ што треба е да се биде млад

CENTAR MKD
Министерството за надворешни работи на Република Македонија најави дека до крајот на годинава ќе бидат објавени огласи за вработување на млади дипломати и за помошно-стручни...
Вработување Бизнис

1000 денари дневница, платено спиење и храна: Преспа бара берачи на јаболка

CENTAR MKD
Платено спиење, храна и околу 1000 денари дневница. Ова е цената за берење на јаболка која се очекува да биде понудена на јаболкоберачите во Преспа....
Вработување

Вработете се во МРТ – плата скоро 500 евра, се бараат 7 лица

CENTAR MKD
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и...
Вработување

Вработете се државно во министерство за земјоделство: Следува одлична плата

CENTAR MKD
  Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18)...
Вработување

Државата бара 9 административци за во Државен архив – плата 37.000 денари, еве како да се пријавите

CENTAR MKD
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и...
Вработување

Вработете се државно, се бараат административци – плата 38.000 денари

CENTAR MKD
Врз основа на член 35 од Закон за административни службеници („Службен весник на Република Македонија” бр. 27/14, 199/14, 48/15, 154/15, 5/16, 142/16 и 11/18) и...
Вработување Во тренд...

Централен регистар вработува – висока плата од која ќе ви се “заврти” во главата

CENTAR MKD
Врзоснова начлен 22 и 23 од Законот за работните односи („Службен весникна Р. Македонија” број 1 67/201 5пречистен текст, 27/2016 и 120/2018) и член 5,...
Вработување

М-НАВ ги повикува младите – Станете контролор на летање

CENTAR MKD
Акционерското друштво во државна сопственост за вршење на дејноста давање на услуги на воздухопловната навигација М-НАВ АД Скопје ќе школува 7 кандидати за стекнување на...
Вработување Во тренд...

Отворени 125 работни места во АРМ – еве како да се пријавите

CENTAR MKD
Врз основа на член 3 1 36, 39 и 40 од Законот за служба во Армијата на Република Македонија („Службен весник на РепубликаМакедонија” бр. 36/10,...