1.8 C
Скопје
11. декември 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » Ownership & Funding info / Информации за сопственост и финансирање

Ownership & Funding info / Информации за сопственост и финансирање

CENTAR MKD

Centar.mk е бренд во сопственост на Новинската агенција Скај Пресс Дооел Ресен, која се јавува како издавач на продуктот.

Скај Пресс Дооел е стациониран во Ресен, Република Северна Македонија.

Скај Пресс Дооел Ресен, како издавач е исто така сопственик на фејсбук страницата “Centar.mk” – www.facebook.com/centarmkd и сметката на инстаграм – Centar.mk

Centar.mk има и свои дополнителни продукти кои со истото име можат да се најдат и на одредени социјални мрежи, и тоа:

Prespasky.com – Прв регионален портал во Северна Македонија, основан во далечната 2005-та година. (Сопственик на фејсбук страница Prespasky.com)

Bilans – Бизнис информатор

Objektiv.mk – Информативен магазин

Во целост се придржуваме кон законите за компаниите на Република Северна Македонија и имаме воспоставени целосни процедури за сметководство. Ние исто така ги почитуваме законите за приватноста на податоците според Република Северна Македонија.

Начин на финансирање:

Centar.mk се финансира од приватни извори преку издавање на рекламен простор под комерцијални услови, согласно јавно и транспарентно објавен ценовник (погледнете во маркетинг делот).

Centar.mk во моментов НЕ користи финансиска поддршка од невладини организации или фондации, ниту државни институции.

 

последно ажурирано: 21.10.2019