Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Вработување

Securisat вработува – се бараат 4 лица за обезбедување во Градско

Securisat Security Има потреба од 4 лица за обезбедување на територија на Општина Градско

-лиценца за обезбедување
-работно исуство

контакт тел: 077 410 888
контакт меил: contact@securisat.mk