Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Securisat security вработува – се бараат 8 лица за обезбедување

Securisat Security вработува.

Потребни се 8 лица за обезбедување во Струмица

лиценца
работно искуство

контакт бр: 077 410 888
контакт меил: securisat@securisat.mk

спонзорирано: