Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : сообраќајни прекршоци

Македонија

161 сообраќајни прекршоци во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

150 сообраќајни прекршоци во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (07.10.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

121 сообраќајни прекршоци во Скопје, 17 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

199 сообраќајни прекршоци во Скопје, 44 за брзо возење, 18 без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

173 сообраќајни прекршоци во Скопје, 48 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

168 сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (09.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

118 сообраќаjни прекршоци во Скопје, 28 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (03.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

167 сообраќаjни прекршоци во Скопје, 58 санкции за брзо возење, 14 без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (01.09.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

130 сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 санкции за брзо возење, 20 без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (30.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

177 сообраќајни прекршоци во Скопје, 23 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (24.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

133 сообраќајни прекршоци во Скопје, 41 санкција за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

162 сообраќајни прекршоци во Скопје, 106 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

137 сообраќајни прекршоци во Скопје, 43 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

134 сообраќајни прекршоци во Скопје, 45 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (18.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

128 сообраќајни прекршоци во Скопје, 52 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

155 сообраќајни прекршоци во Скопје, 75 санкции за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

127 сообраќајни прекршоци во Скопје, 28 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (28.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

243 сообраќајни прекршоци во Скопје, 56 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (27.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

204 сообраќајни прекршоци во Скопје, 118 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

168 сообраќајни прекршоци во Скопје, 66 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...