11.8 C
Скопје
7. октомври 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » пешаци
Македонија

230 санкционирани пешаци, најмногу за небезбедно преминување на улица

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на денешниот ден (10.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на целата држава вчера...
Македонија

166 санкционирани возачи во Скопје, 52 пешаци

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (10.05.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

Повредени двајца пешаци откако „матиз“ удрил во нив на раскрсница во Штип

M T
На 13.04.2022 околу 23.00 часот во СВР Штип било пријавено дека на крстосница од улиците „Васил Главинов“, „Генерал Михајло Апостолски“, „Вита Поп – Јорданова“ и...
Македонија

174 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Во текот на вчерашниот ден (13.04.2022) во периодот од 11.00 до 16.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република...
Македонија

86 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (12.04.2022) во периодот од 13.00 до 18.00 часот на територијата на Република Северна Македонија спроведе засилена...
Македонија

108 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.04.2022) во периодот од 08.00 до 13.00 часот на територијата на Република Северна Македонија спроведе засилена...
Македонија

93 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (08.04.2022) во периодот од 13.00 до 18.00 часот на територијата на Република Северна Македонија спроведе засилена...
Македонија

258 сообраќајни прекршоци во Скопје, 109 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (06.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

99 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (05.04.2022) во периодот од 12.00 до 17.00 часот на територијата на Република Северна Македонија спроведе засилена...
Македонија

170 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (04.04.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на целата држава беше...
Македонија

293 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Во текот на вчерашниот ден (24.02.2022) во периодот од 11.00 до 16.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република...
Македонија

74 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.02.2022) спроведе засилена акциска контрола за санкционирање на возачите кои не ги пропуштаат пешаците на пешачки...
Македонија

101 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.02.2022) спроведе засилена акциска контрола за санкционирање на возачите кои не ги пропуштаат пешаците на пешачки...
Македонија

310 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Во текот на вчерашниот ден (21.02.2022) во периодот од 09.00 до 14.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република...
Македонија

294 сообраќајни прекршоци во Скопје, 141 санкција за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.02.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

94 санкции за непропуштање пешаци на пешачки премин

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (18.02.2022) спроведе засилена акциска контрола за санкционирање на возачите кои не ги пропуштаат пешаците на пешачки...
Македонија

159 санкции за прекршоци што ги прават пешаците

M T
Во текот на вчерашниот ден (17.02.2022) во периодот од 16.00 до 20.00 часот Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република...
Македонија

24 санкции за прекршоци што ги прават пешаците на територија на СВР Битола

M T
Во текот на вчерашниот ден (17.02.2022) во периодот од 16.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола на територијата на СВР Битола за санкционирање...