30.8 C
Скопје
3. јули 2022
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Home » пребрзо возење
Македонија

180 сообраќајни прекршоци во Скопје: 25 за пребрзо возење, 19 возеле без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (23.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

179 сообраќајни прекршоци во Скопје: 68 за пребрзо возење, 17 возеле без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (22.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

301 санкции за пребрзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (21.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

1062 санкции за пребрзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (19.06.2022), Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

181 сообраќајни прекршоци во Скопје: 66 за пребрзо возење, 15 возеле без возачка дозвола

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

217 сообраќајни прекршоци во Скопје: 93 за пребрзо возење, 30 возеле пијани

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (12.06.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
Македонија

183 санкции за пребрзо возење

M T
Во текот на вчерашниот ден (31.01.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
Македонија

Санкционирани околу 600 возачи за пребрзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола за санкционирање на возила кои се движат со брзина поголема од дозволената, при што вчера санкционирани се...