Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : санкционирани возачи

Македонија

158 санкционирани возачи во Скопје, 67 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Uncategorized

112 санкционирани возачи во Скопје, 38 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (18.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

162 санкционирани возачи во Скопје, 31 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (17.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

144 санкционирани возачи во Скопје, 42 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

94 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (20.10.2021) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно...
Македонија

154 санкционирани возачи во Скопје, 65 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (19.10.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

68 санкционирани возачи во Скопје

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (14.10.2021) продолжи со контролите во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени се вкупно...
Македонија

163 санкционирани возачи во Скопје, 24 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (13.10.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

209 санкционирани возачи во Скопје, 53 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (06.10.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

202 санкционирани возачи во Скопје, 65 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (02.10.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

98 санкционирани возачи на мотоцикли

M T
Во текот на вчерашниот ден (03.08.2021) спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите...
Македонија

158 санкционирани возачи во Скопје, 73 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (01.08.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

111 санкционирани возачи во Скопје, 37 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (29.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија Локално

95 санкционирани возачи во Ченто, 35 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (21.07) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на Ченто изречени се...
Македонија

193 санкционирани возачи на мотоцикли на територијата на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (14.07.2021) спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите...
Македонија

147 санкционирани возачи на мотоцикли на територијата на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (13.07.2021) спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите...
Македонија

122 санкционирани возачи на мотоцикли на територијата на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (11.07.2021) спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на прекршоци што ги чинат возачите...
Македонија

253 санкционирани возачи во Скопје, 73 за брзо возење

M T
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.07.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територијата на град Скопје изречени...
Македонија

231 санкционирани возачи во Скопје, 76 за брзо возење

M T
По засилените акциски контроли во областа на сообраќајот од страна на Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден на територијата на град Скопје...
Македонија

131 санкционирани возачи на мотоцикли на територијата на цела држава

M T
Во текот на вчерашниот ден (06.07.2021) во периодот од 20.00 до 24.00 спроведена е зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање...