Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Александар Кирацовски – Пратеник на годината

Александар Кирацовски е избран за Пратеник на годината од редакцијата на новинската агенција Centar.mk.

Кирацовски во 2018-тата година беше нај-активниот пратеник, постојано меѓу граѓаните. Еден од најактивните на социјалните мрежи споделувајќи ги секојдневните моменти од директните средби со народот.

Младиот битолчанец Кирацовски е еден од ретките политичари и пратеници кој непосредно комуницира со граѓаните, од минута во минута, решавајќи ги нивните проблеми.

Александар Кирацовски често во 2018-тата година го гледавме како хуман човек кој помагаше на оние на кои тоа им е најпотребно.

Важи за семеен човек, кој секогаш наоѓа време и за своето семејство.

Кирацовски е почитуван и ценет политичар во својата родна Битола, каде ја ужива силната поддршка од граѓаните, особено младите.

Маркетинг