Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев ја крена Македонија на нозе: После ова видео многу работи стануваат појасни

Ќе се зголемат фондовите кои ЕУ ги вложува во нашата инфраструктура, за подобар живот на сите граѓани, за подобро утре на нашите деца.

☑️ ЗА нови патишта, водоводи, канализации, училишта, градинки;
☑️ ЗА почисти почва, вода, воздух;
☑️ ЗА реформирано образование;
☑️ ЗА поголема мобилност за младите и повеќе можности;
☑️ ЗА подобар квалитет на живот, ЗА СИТЕ!

#МКвоЕУ #ПридобивкиОдЕУ, напиша премиерот Зоран Заев на социјалните мрежи, повикувајќи да се гласа ЗА референдумот кој претстои на 30 септември.