Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Најслаткото видео: Куче ’спасува’ девојче од бранови

Кучето по име Матјас влегло во море со внуката на својот сопственик, а кога мал бран го турнал девојчето, грижливото куче заклучило дека тоа е преопасно за неа и нежно ја одвлекол кон брегот.

Секако, девојчето цело време се забавувало. Погледнете го ова слатко видео…

error: Соддржината е заштитена.