Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : самохрани родители

Centar Бизнис Во тренд...

Државата ќе дели платежни картички од по 6.000 денари – Еве на кои категории на граѓани им следува оваа мерка

CENTAR MKD
Со гласањето на ребалансот на буџетот се отвори патот за да се донесат потребните законски решенија за поддршката кон граѓаните и стопанството. Државата конечно, ќе...
Centar Бизнис

Добра вест: Државата дели картичка од по 9.000 денари и за пензионерите, самохраните родители, стечајците, невработените

CENTAR MKD
Домашна платежна картичка и за пензионерите, стечајците, самохраните родители и невработените...