22.8 C
Скопје
25. мај 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Кучето секој ден исчезнувало во исто време: Решиле да го следат и не можеле да поверуваат во она што го виделе

Понекогаш животните не изненадуваат демонстрирајќи однесување кое треба да биде карактеристично за луѓето. Често од нив можеме многу да научиме.

Сопствениците на ова куче забележале дека неколку дена мистериозно исчезнува од куќата и тоа во исто време. Одлучиле да го следат и понеле камера со себе.

Она што го откриле потполно ги изненадило: