Билдер одлучил да се проба во борба против девојка која има црн појас во Џиу Џицу. Подобро да не го направел тоа! (Видео)

Забавата која ни ја донесува интернетот е навистина бескрајна… Јутјуберот „Rambo Cuztha Gunz“ некогаш бил дебело момче кое одлучило да

Read more