Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…

Tag : стари лица

Македонија

Нега Центарот во Демир Хисар ќе обезбеди помош за 21 лице над 65 години, најави Шахпаска

M T
Старите лица од Демир Хисар кои имаат потреба од помош отсега ќе имаат помирни денови во својата трета доба. Токму за ваков исход се залагавме...