Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Tag

прес

СДСМ разоткри скандал: Поднесени 300 кривични пријави против кадри на ВМРО-ДПМНЕ на…

По демократските промени, на локално, општинско ниво од страна на градоначалници, општини и други надлежни институции до денес поднесени се речиси 300 кривични пријави против поранешни градоначалници, претседавачи на совети и раководители…