8 C
Скопје
26. февруари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Home » летно сметање

Tag : летно сметање

Македонија Во тренд...

Зимско сметање на времето – стрелките се враќаат за еден час наназад

CENTAR MKD
Следниот викенд доаѓа промената на времето од летен на зимски режим. Меѓу 26 и 27 октомври односно утрото меѓу сабота и недела стрелките на часовникот...
Македонија

Зимско сметање на времето – стрелките се поместуваат за еден час наназад

CENTAR MKD
За само две недели следува промената од летно кон зимско сметање на времето, најверојатно ова е претпоследниот пат, со оглед дека ЕУ планира да го...