Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВМРО-ДПМНЕ: 5 причини само од вечерва зошто Филипче до изутрина треба да даде оставка

5 причини само од вечерва зошто Филипче до изутрина треба да даде оставка, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ:

1. Денеска имаме 39 мртви од КОВИД 19. Секој ден бројот на умрени наши сограѓани расте; 2. Дел од овие 39 животи можеби ќе се спаселе, ако не се чека со денови за тестирање и резултати; 3. Дел од овие 39 животи можеби ќе се спаселе, доколку во болниците имаше поголем капацитет; 4. Нови 1,273 заболени за само еден ден; 5. Денеска 1,273 заразени и 39 мртви, Филипче и Заев не се откажуваат од корона избори во Штип и Пласница, велат од ВМРО ДПМНЕ.

МАРКЕТИНГ