Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Коронавирусот одзеде животи на лица од 23 и 29 годишна возраст од Скопје и Струмица – починале уште седум луѓе

Починати се 9 лица, од Крива Паланка (52г), двајца од Гостивар (60г и 62г), од Куманово (60г), од Велес (70г), двајца од Скопје (71г и 23г), двајца од Струмица (29г и 44г).

Oд нив 8 се починати во болнички услови, една пациентка од Струмица при транспорт кон Скопје.

спонзорирано: