Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во Чаир и Бутел најмногу заразени – еве од кои скопски општини се новозаразените

фото Pixabay

Денеска во Скопје се регистрирани 24 нови случаи на ковид-19.

По општини:

Бутел – 6
Чаир – 11
Гази Баба – 1
Карпош – 2
Аеродром – 2
Сарај – 2

спонзорирано: