Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео снимка од жестокиот говор на Крсто Муковски до Антонио Милошоски: Вие сте уплашен човек, човек криминалец, кој што знае дека еден ден ќе одговара пред законите

Centar.mk обезбеди видео од жестокиот говор на Крсто Муковски до Антониот Милошоски.

Муковски порача дека ВМРО ДПМНЕ е иста како Златна Зора.

Крсто Мукоски доби аплауз во Собрание – За несвесната грешка за 27-април си го одлежав своето


.

спонзорирано: