Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фчерашни новости дознаваат како помина првиот круг на претседателските избори

Вчера се одржа првиот круг на долгоочекуваните претседателски избори, а Фчерашни не би биле тоа што се ако не излезат на терен за да доловат како помина првиот круг.

Воедно, дознајте зошто народот се тепа за карта повеќе да го посети новиот музеј на политичка уметност и што може таму да се види?

Дека не е се мед и млеко во Македонија, Фчерашни снимија потресителна сторија; како живеат гласачите кои се оставени на маргините на изборите.

error: Соддржината е заштитена.