Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во живо: Следете ја историската седница на македонскиот Парламент со која се прават Уставните измени

Следете ја историската седница на македонскиот Парламент со која се прават Уставните измени

ВО ЖИВО: Седница за уставните амандмани

ВО ЖИВО: Седница за уставните амандмани

Gepostet von Makfax am Freitag, 11. Januar 2019