Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Ferrari 458 против стар Passat 2 – мислевте дека тоа ќе биде лесна трка?

Кога ќе ги слушнете наизивите на овие два автомобили, веруваме дека 99.99 отсто од вас би рекле дека ќе победи Ферари-то, меѓутоа овој Пасат има една мала тајна – под хаубата се крие ѕвер.

Погледнете го видеото…

https://www.youtube.com/watch?v=G04_Si8QG_Q

спонзорирано: