Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Мачка снимена како се преправа дека е мртва – не сака да оди на шетање (видео)

На оваа мачка треба да и` понудат улога во филм. Сценариото веќе се наѕира: „Мацо, ајде на шетање – немој, гледаш дека сум мртва уморна“…