Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Бебе се обидува прв пат да каже „мама“ – Снимка од овој сладок момент

Ако сте родител, знаете дека моментите кога своите деца ги учите да зборуваат се смешни и интересни во исто време. Ова видео го докажува тоа.

Ова е најубавата компилација бебиња кои се обидуваат по прв пат да изговорат „мама“, но наместо тоа… Погледнете:

Во тренд…