Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Заев предмалку објави видео: После ова многу нешта се појасни

– Европската Унија има пазар од 500 милиони потрошувачи

ЕУ за Македонија значи достапност од 250 пати поголем пазар, за домашните бизниси. Влезот во Унијата за Македонија значи 5 пати повисок животен стандард. Членството во ЕУ значи сигурна економија за Македонија и повеќе странски инвестиции.

☑️ ЗА нови работни места;
☑️ ЗА повисок БДП;
☑️ ЗА повисок стандард;
☑️ ЗА подобар квалитет на живот, ЗА СИТЕ!, напиша премиерот Зоран Заев на социјалните мрежи објавувајќи го следното видео: