Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Зел клуч и го ставил на шише вино. Причината? И вие ќе го правите истото! (видео)

Замислете ја следнава ситуација… доаѓате дома после напорен работен ден и сакате само малку одмор. Одлучивте да испиете една чаша вино, но тука настанува проблем… немате отварач!

За среќа тука е популарниот Јутјубер Дејв Хакс кој ќе ви покаже како на најлесен начин да отворите винско шише и тоа со помош на еден клуч.

Погледнете го видеото и споделете со пријателите: