Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Она што минувачите го виделе во ОВОЈ излог расплака милиони луѓе

Pro Infirmis е швајцарско здружение за лица со инвалидитет, а во трогателно видео испратиле силна порака за тоа дека убавината не е во совршенството, туку во различностите.

Во видеото се собрале неколку лица со инвалидитет, па според нив биле направени кукли за излог кои потоа ги изложиле. Интересни биле реакциите на минувачите…

Нивната порака одекна низ светот и стана вирална, а во продолжение погледнете зошто ја прегледале преку 23 милиони луѓе: