Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Сликале слетување на авион, но погледнете што се случило на 0:07 секунда! (видео)

Сликале слетување на авион, но погледнете што се случило на 0:07 секунда! (ВИДЕО)

За среќа овие луѓе некако успеале да останат живи…