Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Маркетинг сектор на Centar.mk

Marketing department ++38970 237760 marketing@centar.mk

Маркетинг понуда (кликни тука) | Marketing Offer (click here) 

Забелешка: На цените следува дополнителен попуст согласно заеднички договор, минимален закуп на прикажувања за една недела (7 дена) е во вредност од 9.450 денари, додека за еден месец (30 дена) – цената изнесува 40.500 денари.

Note: On the prices we are additionally calculate the appropriate agency discount by the our agreement

Statistics/статистики:

Google Analytics for all 2019 / Гугл Аналитики за цела 2019

*

 

Побарајте понуда на:

e-mail: marketing@centar.mk

м. 070 237 760  | т. 02 505 5005 

*ве молиме преферирајте контакт преку e-mail.

Понуда:

Centar.mk нуди одлични услови за рекламирање, достапни за мали, средни и големи бизниси. Нудиме закуп по прикажувања(импресии), како и фиксен закуп на банери. Сите банери ги почитуваат стандардните димензии од IAB. За компаниите нудиме одлични цени. Постои можност за директен закуп преку нашиот маркетинг сектор, но и преку неколку поголеми маркетинг агенции со кои имаме соработка.

Со оглед дека немаме соработка со голем процент на помали маркетинг агенции, нашиот медиум е отворен за соработка и со нив, голема е веројатноста и покрај огромната читаност на нашиот медиум, од нивна страна да не биде вметнат врвниот интернет портал за вести во Северна Македонија, Centar.mk во вашите медија планови, па затоа е потребно Вие да го предложите Centar.mk како еден од медиумите каде што сакате да се рекламирате. Доколку имате проблеми при евентуалната соработка веднаш контактирајте ги нашите служби (070/237-760), ние сме отворени и за директен договор.

Centar.mk е отворен за соработка со сите маркетинг агенции во земјава и странство кои нудат премиум рекламни банери и бараат само премиум рекламен простор од висок ранг, а согласно количината на закупени импресии при подолгорочна соработка, нуди и специјални услови и цени за маркетинг агенциите или индивидуалните медија закупци.

 

Рекламните позиции на Centar.mk се со премиум квалитет, бидејќи веб сајтот нуди:

  • Ограничена бројка на рекламни банери при една вест, што значи дека Вашата реклама ќе биде многу повидлива.
  • Вестите на Centar.mk се точни, вистинити и лиценцирани.
  • Сите вести се професионално креирани, а притоа е запазена етичноста и професионализмот при известувањето, со што нашите читатели уживаат во безбедност при прегледувањето на нашите страници.
  • Секогаш добивате повеќе импресии од нарачаното!

 

Преглед на позиции:

Официјалниот ценовник е достапен со клик тука 

За Centar.mk

Centar.mk е еден од најчитаните македонски веб портали и е основан на 20 април 2011 година, а функционира како дел од (SP) Skaj Press Group.

Во своето досегашно работење кое е континуирано веќе 9 години, успеа да се издигне како еден од најчитаните македонски медиуми со над 1,5 милион читатели на месечно ниво. Порталот работи секој ден и информира со околу 100 професионално креирани вeсти дневно за настани од земјата, светот, спортот и забавата.

Centar.mk е член на Советот за етика во медиумите и го има потпишано кодексот за етичко известување на ИАБ.

 

Зошто да поставите реклама на порталот Centar.mk?

Centar.mk како релевантен, кредибилен и медиум кој објавува вистинити соддржини на компаниите од земјава им нуди единствена и уникатна можност за рекламирање.

Услугата рекламен банер, која ја нуди Centar.mk овозможува повлекување и дополнителни попусти во зависност од периодот на склучениот договор помеѓу Skajpress Group и Вашата компанија.

Друго:

ЦЕНОВНИК ЗА ПЛАТЕНО ПОЛИТИЧКО РЕКЛАМИРАЊЕ ЗА ПРЕДВРЕМЕНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2020 УТВРДЕН НА 17.02.2020

▛ последно освежено 22.07.2020 | Hitmoment Marketing Group го заддржува правото на промени во официјалниот ценовник. За евентуални технички или печатни грешки однапред се извинуваме ▜