Секогаш во средиштето на збиднувањата...
Browsing Category

corporate

Политика за приватност / Privacy Policy

Политиката за приватност на личните податоци на веб-страната го уредува начинот на кој Centar.mk ги собира, користи, одржува и открива податоците собрани од корисниците (поединечно – „Корисник“) на Centar.mk веб-страната („Страна“). Оваа…

Услови за користење

Услови за користење Договор Следниот Договор за користење („Договор“) се однесува на користењето на centar.mk („веб-сајтот“). Ве молиме прочитајте ги внимателно правилата кои се содржат во овој Договор. Вашето…

Маркетинг сектор на Centar.mk

Побарајте понуда на: e-mail: marketing@centar.mk м. 070 237 760  | т. 02 505 5005  *ве молиме преферирајте контакт преку e-mail. Понуда: Centar.mk нуди одлични услови за рекламирање, достапни за мали, средни и големи…