7.8 C
Скопје
26. февруари 2024
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
МОЗАИК

Момче го исшарало ѕидот во дневната соба. Она што го направила неговата мајка е сјајно!

Децата често знаат да прават работи кои се стресни за родителите. Често притоа страдаат парчиња мебел, но и ѕидови.

Ова момче зело боици и го исшарало ѕидот во дневната соба.

Повеќето родители би ги искарале своите деца поради тоа, но оваа мајка направила нешто поинакво…

Погледнете ја оваа креативна соработка на момчето и мајката и споделете ја со пријателите…