Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Мозаик

Кога би можела повторно да го проживеам својот живот…

На имотот на една жена која починала пронајдено е ова писмо. Во него таа ги напишала скриените мисли и го тргнала товарот од својата душа, пред да се пресели на оној свет.

Ова се нејзините преубави и мудри зборови. Сакам, секој да има втора шанса за живот.

Извор: Виреално