15.8 C
Скопје
2. октомври 2023
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
СВЕТТОП ВЕСТИ

ДОБРА ВЕСТ ОД БЕЛГРАД: Успешно слета – Авионот кој подолго време не можеше да слета

Авионот кој кружеше над Белград успешно слета.

Авионот претходно направил круг над Нови Сад, а потоа се вратил во Белград, но првиот пат не успеал да слета.

Откако го прелетал поширокото подрачје на Белград, го преминал Шимановци и успешно слетал.

Цело време тркалата беа отворени сведочат граѓани кои го снимиле авионот..

ДРАМА НАД БЕЛГРАД, АВИОН ОД ИСТАНБУЛ ДО ПАРИЗ СЕ ОБИДУВА ДА СЛЕТА: Во низок лет поминал над Срем и Нови Сад!