Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Centar.mk со рекордна посетеност во последните 30 дена – 1,7 милиони посетители и 2 милиони прелистувања на страниците

1,727,045 посетители се регистрирани во период од 15-ти април до 15-ти мај 2020 година.

За само 30 дена статиите се прегледани рекордни 2,005,675 пати.

Новинската агенција Centar.mk имала моќ или опслужила дури 10 милиони прикажувања на рекламни банери.

Одличната читаност се темели на довербата која што македонските читатели ја полагааат кон новинската агенција Centar.mk, која трае веќе 9 години и неколку месеци, како медиум кој е еден од првенците во новите онлајн информативни гласила за вести.

Новинската агенција Centar.mk е професионален медиум, кој e регистриран во земјава, потписник на етичките кодекси на двете најголеми организации.

Веќе со години единствениот финансиски извор на нашата редакција се реклами и комерцијални огласи.

Новинската агенција на македонските мали, средни и големи бизниси им нуди одлични услови за директно рекламирање преку Дисплеј банери по неверојатни цени преку кои ќе им излеземе во пресрет на компаниите погодени од Ковид 19. Centar.mk ја нуди и можноста за објава на ПР текстови.

Банерите на порталот Centar.mk нудат гарантирана интеракција, со оглед дека бројот на банери кои се прикажуваат на една страница е многу ограничен, па така поставувањето на банер на Centar.mk значи многу повисока интеракција и перформанси.

Пример: Centar.mk во еден ден има 2500 излезни кликови. Ако на еден портал се поставени 10 реклами, истите се делат на 10, па така интеракцијата е многу помала, но на Centar.mk има само 1 до максимални 4 банери, па така интеракцијата се дели на 1 до максимум 4, што е редок случај.

За специјалната понуда “Помош за ковид 19” според која Centar.mk нуди неверојатен попуст за малите, средните и големите компании можете да се обратите директно на e-mail: marketing@centar.mk. Помошта се однесува на голем попуст при користење на рекламни банери на Centar.mk.

error: Соддржината е заштитена.