Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Сугаревски најави изградба на зграда со 48 станови за ранливи категории на граѓани во Пропиштип

Отпочнуваме со исклучително значаен проект за изградба на зграда со 48 станови во Пробиштип наменета за ранливи категории на граѓани.

Нашата цел е да овозможиме кров над глава, сигурност и подобри услови за живот на оние на кои тоа е најпотребно. Во соработка со АД за станбен и деловен простор оваа година ќе започнеме со изградба на социјални згради и во Гевгелија, Виница, Пехчево, Свети Николе, Дебар, Велес, Скопје и Неготино.

Во тренд…