Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Што се случува кога дрон ќе прелета над гладни тигри? (видео)

Неверојатна снимка од сибирски тигри во кинеската провинција Хејлунгџанг прикажува момент кога тигрите фатиле и уништиле дрон.

Љубопитните мачки се собрале околу дронот и чекале момент за да го соборат дронот. Кога тоа го направиле, го искршиле на парчиња.

Погледнете го видеото:

Во тренд