Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Видео снимка) Снимен животот на Никола Груевски после бегството

Камерите на „Фчерашни новости“ имаа ексклузивна можност да го снимаат животот на Никола Груевски после бегството. Дознајте сѐ за раѓањето на едно прекрасно пријателство, она помеѓу нашиот експремиер и премиерот на Унгарија Виктор Орбан.

Во новата епизода на Фчерашни, покрај оваа нежна приказна, екипата ви носи уште многу новости:

– Дознаваме: Кои се новите мерки на Владата против корупцијата?

– Откриваме: Каква епидемија владее во Македонија?

– Мит или вистина: Дали каменот од блиску доаѓа?

Гледајте ги „Фчерашни новости“ и следната недела од 19:30 на Канал 5, а дотогаш, останете во тек со екипата на „Фејсбук“, „Инстаграм“ и на fn.mk

Во тренд…