Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фчерашни како Макбастерс!

Фчерашни како Макбастерс! Оваа недела екипата ќе разоткрие одговори на неколку прашања што нѐ мачат во новиот серијал наречен „Макбастерс“. За почеток ќе дознаеме –

– Македонски народни поговорки: Вистина или мит?

Од другите фчерашни новости, во новата епизода зборуваме за тоа што командантите од ОНА се ослободени од плаќање на комуналии и за тоа кој што ќе добие во новите политички игри?

Не ја пропуштајте и оваа неделна доза на „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 на Канал 5!

Во тренд…