Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Северина повторно доживеа шок: По експлицитното видео од пред 14. години, се појавија голи фотографии

Пред 14. години протече експлицитно видео од Северина на јахта, а денес откако таа се стекна со огромна слава, протекоа нејзини голи фотографии.

Таа се потсети за најтешкиот период од животот кога и беше објавено видеото:

– Има ситуации кои се лоши, но некогаш духовити, но ова беше навистина катастрофа. Јас се уште мислам дека никој никогаш не го гледал тоа иако знам дека не е така, луѓето имаат потреба да заштитат некого, вели таа околу порно снимката.

Во тренд…