9 C
Скопје
24. јануари 2021
Centar.mk – Дознај сѐ!
Направи Сам

Ова некогаш бил досаден двор, сè додека сопственикот не дошол до генијална идеја. Сега сите соседи му завидуваат!

Можеби мислите дека изградба на трем не е голема работа, но тоа е далеку од вистината. Кога правите нешто во дворот, не сакате да биде многу впечатливо.

Сакате убаво да се вклопи во самиот изглед на куќата и да го направите интересно место за престој.

Простор каде можете да одмарате и да го поминувате слободното време.

Токму тоа го добил овој човек, кој одлучил дворот да го претвори во парче рај. Од некогаш празен и безличен простор, направил место во кое сите би сакале да одмараат.

Погледнете ја фотогалеријата: